Acasa Facilitati si servicii Media Echipa Noastra Oferta Clubului Cu ce ne laudam? Contact

Facilitati si servicii

Share

 

Serviciile oferite de noi includ inchirierea terenurilor si initierea in tenis a copiilor sau adultilor organizati in grupe de maxim 3 ce vor beneficia de doua sedinte de pregatire pe saptamana.

Persoanele de orice varsta care doresc sa deprinda corect tehnicile jocului de tenis ca forma de agrement pot alege intre sedinte individuale sau de grup (maxim 3 persoane/grupa).

Jucatorii promovati in grupe de performanta beneficiaza de programe personalizate in functie de varsta si nivel de joc.

Deoarece formarea unui jucator de performanta presupune mai multe competente, echipa noastra include doi preparatori profesionisti, unul de pregatire fizica si un psiholog sportiv. De asemenea, clubul nostru ofera un antrenor care sa insoteasca jucatorii in turnee.

Colaborari

Tenis Club Leo a stabilit legaturi de colaborare cu structuri similare din afara tarii. Ne referim aici la Ioannides Tennis Academy (www.ioannidestennisacademy.com) din Limassol, Cipru, la Tenis Team Vianello (www.ttvianello.it) din Roma, Italia si la Tennisschule Lob (www.perspektivetennis.de) din Wissen, Germania. Astfel oferim posibilitatea jucatorilor nostri sa participe la stagii de pregatire la cluburile partenere si la competitii organizate in tarile amintite mai sus.

 

 

 

Parteneri

Copyright © 2015, Tenis Club Leo. All Rights Reserved.

Designed by Mirela Sonea