Servicii

Facilitati si servicii


Serviciile oferite de noi includ inchirierea terenurilor si initierea in tenis a copiilor sau adultilor organizati in grupe de maxim 3 ce vor beneficia de doua sedinte de pregatire pe saptamana.

Persoanele de orice varsta care doresc sa deprinda corect tehnicile jocului de tenis ca forma de agrement pot alege intre sedinte individuale sau de grup (maxim 3 persoane/grupa).

Jucatorii promovati in grupe de performanta beneficiaza de programe personalizate in functie de varsta si nivel de joc.

Deoarece formarea unui jucator de performanta presupune mai multe competente, echipa noastra include doi preparatori profesionisti, unul de pregatire fizica si un psiholog sportiv. De asemenea, clubul nostru ofera un antrenor care sa insoteasca jucatorii in turnee.

image

Colaborari


Tenis Club Leo a stabilit legaturi de colaborare cu structuri similare din afara tarii. Ne referim aici la Ioannides Tennis Academy (www.ioannidestennisacademy.com) din Limassol, Cipru si la Tenis Team Vianello (www.ttvianello.it) din Roma, Italia. Astfel oferim posibilitatea jucatorilor nostri sa participe la stagii de pregatire la cluburile partenere si la competitii organizate in tarile amintite mai sus.

image